Cinema i Educació. Hombres, mujeres y niños

Cicle de cinema educatiu

Dimarts 6 de juliol - 18 h – Museu del Cinema

Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la seva icona .

El VIII Cicle de Cinefòrum de Cinema Educatiu proposa posar damunt de la taula temes d’actualitat referents a l’educació dels joves, que es debatran a partir de la projecció d’una pel·lícula i la intervenció de persones expertes en la matèria. És una activitat pensada per a famílies, docents, joves i ciutadania interessada en l’educació.

En aquesta ocasió parlem sobre Ciberassatjament amb la projecció de la pel·lícula: Men, Women and Children (Hombres, mujeres y niños) de Jason Reitman (Estats Units, 2014) 116 minuts VOSE

Es tracta d'una història que investiga l'efecte d'internet sobre un grup d'estudiants de secundària i també sobre els seus pares. Mostra com aquest invent ha canviat la forma de relacionar-se de la gent. Pornografia, blogs i xarxes socials seran al mateix temps vàlvula d'escapament i causa de conflicte dins de la família.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 40 persones. Presenten i moderen el debat final: Teresa Buenaventura i Ariadna Fernandez del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l'Ajuntament de Girona. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta i la higiene de mans. Entrada: lliure. Ho organitza: Consell Municipal d'Educació de Girona. Hi col·labora: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2021 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte