Docs de mes en línia. Dani Karavan

Et portem les millors estrenes documentals a casa

De l'11 al 26 de juny – Museu del Cinema

Per a tots aquells que no heu pogut assistir a la sessió presencia del Docs del mes de juny us oferim la possibilitat de veure en línia el documental.

Només cal que us inscriviu a aquest formulari en línia i rebreu de manera automàtica l'enllaç i la paraula de pas per poder veure el documental.

Dani Karavan de Barak Heymann (Israel i Polònia, 2020) 66 minuts. VOSC

Un viatge emotiu i sense filtres per la llarga trajectòria d’un artista universal que veu com el seu cos es va afeblint mentre lluita per seguir creant amb la passió del primer dia. Un retrat carregat de sentit de l’humor, sobre un creador amb una sensibilitat única per dotar de vida pròpia els espais urbans i naturals on treballa. El monument d’homenatge al filòsof Walter Benjamin a Portbou parla per si sol i permet copsar la senzillesa de l’art de Karavan en tota la seva magnitud.

Inscripció prèvia: a través d'aquest formulari en línia. L'enllaç quedarà habilitat: el divendres 11 de juny. L'enllaç amb la pel·lícula estarà disponible: fins al divendres 26 de juny. Ho organitza: Paral·lel 40 i Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2021 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte