Parlem de Cinema? Especial confinament.

Recomanacions per un cinefòrum a casa: Maduixes Silvestres

Fins que acabi el confinament – Museu del Cinema

Durant aquests dies de confinament des del Museu del Cinema recomanaran una sèrie de pel·lícules clàssiques per veure a casa. Totes elles es poden trobar a la plataforma Ebiblio, des de la qual les podreu veure de manera gratuïta. Us oferim també una breu presentació de cadascuna d'elles. Totes les presentacions es troben agrupades al canal de Youtube del Museu del Cinema (www.youtube.com/MuseuCinema)

Comencem amb Smultronstället (Maduixes Silvestres) d'Ingmar Bergman. (Suècia, 1957) 90 minuts Podeu veure el film de manera gratuïta a eBiblio

El professor Borg, un eminent metge, ha d'anar a la ciutat de Lund per rebre un homenatge de la seva universitat. Esglaiat, després d'un somni en què contempla el seu propi cadàver, decideix emprendre el viatge en cotxe amb la seva nora, que acaba d'abandonar la seva casa, després d'una discussió amb el seu marit, que es nega a tenir fills. Durant el viatge es deté a la casa on passava les vacances quan era petit, un lloc on creixen les maduixes salvatges i on va viure el seu primer amor.

Els podeu veure a les nostres xarxes socials: Youtube Facebook, Twitter i Instagram.

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2021 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte