7a Jornada Lluís M. de Puig

La carta dels Drets Humans catalana

Dimarts 26 de novembre - 17 h – Museu del Cinema

Des de l’Ajuntament de Girona volem contribuir al record i homenatge a la figura de Lluís Maria de Puig, i per això des del 2013 organitzem cada any les jornades que porten el seu nom. Unes jornades que han servit a la ciutat per debatre i reflexionar sobre temes d’abast europeu: la ciutadania; el conveni i el tribunal europeu dels Drets Humans; el desenvolupament; i la relació entre ciutat, educació i democràcia.

La Jornada comptarà amb la conferència "Qui ha dit que a Catalunya no teníem un pla? Fer el Pla nacional de drets humans" a càrrec del president de l’Institut de Drets Humans de Catalunya, David Bondia García, i a partir de les 13h el Museu del Cinema projectarà el documental “Catalans al Consell d’Europa” produït per Televisió de Girona

Acte organitzat en el marc de les activitats que es faran durant la 4a Setmana de la Ciutat Educadora que tindrà lloc del 25 de novembre a l'1 de desembre de 2019. Les ciutats adherides a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) celebrant juntament el Dia Internacional de la Ciutat Educadora el proper 30 de novembre de 2019.

Programa (PDF 0,74 Mb)

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte