Josep Pedrals comenta Network

Cinc seqüències per explicar una obra mestra

Dijous 21 de novembre - 19 h – Museu del Cinema

Cinc seqüències per explicar una obra mestra és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió.

El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols clau de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió el poeta Josep Pedrals ens analitza en cinc seqüències: Network de Sidney Lumet (Estats Units, 76) 121 minuts VOSE

Una anàlisi sobre el poder de la televisió, que retrata un món competitiu on l'èxit i els rècords d'audiència imposen la seva dictadura. Howard Beale, veterà presentador d'un informatiu, és acomiadat quan baixa el nivell d'audiència del seu popular programa. No obstant això, abans d'abandonar la cadena, en una reacció inesperada, i davant la sorpresa de tots, anuncia que abans d'anar-se'n se suïcidarà davant les càmeres, disparant-se un tret en directe. Aquest fet sense precedents provoca una gran expectació entre els televidents i els mateixos companys de Howard.

Entrada: lliure. Aforament: limitat. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte