Invisibles. Caballo dinero

Mostra de Cinema d’Autor

Dijous 28 de novembre - 19 h – Museu del Cinema

Fer visibles els invisibles. Aquesta mostra projecta films de directors que per la seva decidida aposta per un cinema que transgredeix els estàndards comercials de producció no van tenir una distribució massiva més enllà del circuit de festivals. Amb aquestes sessions coneixerem autors que veuen l'ofici de cineasta des d'una clara vocació artística i convertirem el Museu en un espai alternatiu de projecció des del qual es puguin veure aquestes produccions invisibles.

En aquesta sessió projectem: Caballo dinero (Cavalo Dinheiro) de Pedro Costa (Portugal, 2014) 104 minuts. VOSC

Resistint amb feresa al barri lisboeta de Fontainhas, on fa més de dues dècades que filma, flanquejat per Ventura —el capverdià de trista figura de Joventut en marxa—, Pedro Costa torna i estableix un passadís secret entre la Revolució dels Clavells de 1974 i l'actualitat a Lisboa. Mentre els joves prenen els carrers, la gent de Fontainhas busca en Ventura, perdut al bosc, en un film de misteriós clarobscur com el de la seva ment deteriorada, perduda en un somni febril després d'una vida de treball dur i pobresa.

Entrada: lliure. Capacitat: limitada. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Presenta la pel·lícula i modera el debat final: Jordi Dorca (programador del Museu del Cinema). Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte