Docs del mes. Push

Les millors estrenes documentals a Girona

Dijous 3 d'octubre - 19 h – Museu del Cinema

El primer dijous de cada mes us oferim l’estrena d’una pel·lícula documental. Mirades úniques a la realitat premiades als millors festivals i en versió original subtitulada al català.

Aquest mes projectem: Push de Fredrik Gertten (Suècia i Canadà, 2019) 92 minuts. VOSC

Per què no ens podem permetre viure a les nostres pròpies ciutats? L’elevat cost de l’habitatge i els fons d’inversió mundials empenyen les persones a la pobresa, desposseïdes d’un dret fonamental. La determinació de l’activista Leilani Farha per denunciar aquesta situació, revela la perversitat darrere l’especulació. És hora de reconèixer que aquest no és un desenvolupament natural i inevitable. Pot canviar.

L’habitatge s’ha convertit en un dels problemes mundials més urgents, un dret humà fonamental que estem perdent a poc a poc. Cada vegada, més activistes i persones anònimes com Leilani Farha, la carismàtica protagonista i relatora de l’ONU, dediquen el seu temps i les seves energies a conscienciar els governs de tot el món perquè prenguin mesures urgents per revertir aquesta crisi mundial. Push revela els secrets més foscos de l’entramat mundial de l’especulació immobiliària i urbanística i posa de manifest com la inversió de fons voltors en actius immobiliaris són, en gran mesura, els culpables de la "gentrificació" que pateixen els barris de moltes ciutats.

Entrada: lliure. Aforament: limitat. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Paral·lel 40 i Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2021 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte