El dia més curt

Perles del curtmetratge

Divendres 20 de desembre - 19 h – Museu del Cinema

Aquest desembre se celebra la festa del curtmetratge, per reivindicar el cinema de curta durada amb esdeveniments i projeccions en moltes ciutats. A Catalunya, des del 2013, una sèrie d’entitats es van unir per coordinar projeccions a tot el territori de parla catalana. Des del 2015 El Dia Més Curt ofereix també una programació oficial amb diversos programes, i selecciona les millors pel·lícules de totes les èpoques, de tots els gèneres i per a tots els públics, disponibles per a la projecció per tot el territori.

Aquest any el Museu del Cinema ens unim a aquesta iniciativa amb la projecció del programa de curtmetratges: “Perles, les joies del curtmetratge mundial”. PERLES està format per una selecció d’obres premiades internacionalment dirigides per cineastes que, després de realitzar llargmetratges amb una bona acollida per premsa i públic, tornen al curtmetratge per explicar històries de manera breu i contundent. Desde tótems cinematogràfics internacionals com Roy Andersson (Una paloma sentada en una rama reflexionando sobre la existencia ) i Martín Rejtman (Dos disparos ), fins a talents autòctons que ressonen amb força com Carla Simón (Estiu1993) i Borja Cobeaga (Negociador).

World of Glory de Roy Andersson (Suècia, 1990) 14 minuts
Tres Oraciones sobre La Argentina de Nele Wohlatz (Argentina, 2016) 4 minuts
Democracia de Borja Cobeaga (Espanya, 2013) 10 minuts
Shakti de Martín Rejtman (Argentina, 2019) 20 minuts
Después también de Carla Simón (Catalunya, 2019) 25 minuts

Entrada: lliure. Capacitat limitada. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Marvin & Wayne, catalunya Film festivals i Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2022 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte