Cinefòrum documental. Taste the Waste

Emmarcat en la campanya "El Valor dels Aliments" sobre el malbaratament alimentari

Dimarts 13 de març - 19 h – Museu del Cinema

"Cada any es llencen a Catalunya més de 250.000 tones d’aliments, fet que suposa importants impactes ambientals, econòmics i socials, especialment en un moment de crisi econòmica com l’actual. La campanya “El Valor dels Aliments” és un projecte impulsat per la Fundació ENT i l’Associació de Naturalistes de Girona amb la finalitat de promoure activitats d’educació i sensibilització ambiental davant la problemàtica del malbaratament alimentari a la nostra societat.

Per aquest motiu, us convidem a la projecció del documental de gran èxit "Taste the Waste" . Al finalitzar, dedicarem uns breus instants per fer un col·loqui entre tots els participants, per a que pugueu expressar els vostres dubtes i impressions al respecte."

Taste the Waste de Valentin Thurn (Alemanya, 2010) 90 minuts VOSE

Documental que mostra la gran quantitat de productes alimentaris que per no ser comercialment comestibles o per faltar dues setmanes a que caduquen són rebutjats pels grans supermercats dia a dia.

Entrada: lliure, aforament limitat. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Associació de Naturalistes de Girona i ENT Hi col·labora: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2021 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte