XIII Mostra de Cinema Africà. L'oeil du cyclone

Àfrica amb ulls africans.

Divendres 9 de febrer - 19.30 h – Museu del Cinema

Des de fa tretze anys i de manera ininterrompuda us oferim aquesta mostra de cinema Africà. La mostra pretén oferir a l'espectador una sèrie de materials inèdits que mostrin el continent Africà a través dels ulls i les càmeres dels directors africans. El desenvolupament del cinema com a indústria i com a mitjà d'expressió a l'Àfrica varia segons els països colonitzadors de cada àrea, però la producció cinematogràfica africana és abundant i interessant alhora que desconeguda.

L’oeil du cyclone (L'ull del cicló) de Sékou Traoré (Burkina Faso, 2015) 97 minuts VOSE

Emma, una jove advocada, és la filla de l'antic responsable comercial d'una societat d'extracció de diamants. Quan era petita va haver de ser evacuada amb tota la seva família durant l'ocupació de les zones mineres per un moviment rebel que no dubtava a cometre les pitjors atrocitats. Un dia, el president del col·legi d'advocats demana a Emma d'assegurar la defensa de Blackshouam, un rebel capturat per l'armada.

Aforament: limitat. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Aliança Francesa Girona i Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2021 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte