Formulari de contacte

Logotip del Museu del Cinema

Utilitzeu el següent formulari per enviar-nos comentaris o sol·licitar informació. Recomanem que us subscriviu al nostre butlletí electrònic, per estar al dia de totes les novetats del Museu. Si a més de rebre informació voleu gaudir d'uns avantages de cine, feu-vos amics del Museu apuntant-vos al Club d'Actors!

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Informació personal

Subscripció al butlletí d'activitats

Si voleu rebre informació de les activitats que programa el Museu del Cinema, cal que us inscriviu al butlletí de Girona Cultura mitjançant un formulari extern. Cal que hi marqueu com a preferència les opcions d'audiovisuals, la de patrimoni i arquitecura / patrimoni cinematogràfic i les que creieu que són del vostre interès.

Subscripció a altres butlletins

Si voleu rebre informació específica de les activitats del Museu del Cinema relacionades amb el servei educatiu, la biblioteca o l'Institut d'Estudis marqueu les següents opcions:

Desitjo subscriure'm

Desitjo cancel·lar la meva subscripció

Temàtica d'interès
Educació: visites, tallers, activitats i cursos per a centres educatius o per a docents
Biblioteca i videoteca: novetats al catàleg de la biblioteca i videoteca
Institut d'Estudis: seminaris i activitats especialitzades en precinema i cinema dels orígens

Les vostres dades personals s'incorporaran al fitxer automatitzat Mailing de la Fundació Museu del Cinema-Col·lecció Tomàs Mallol amb la finalitat de ser utilitzades per a difusió de les novetats del Museu. En compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 desembre, de protecció de dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació, cancel·lació i oposició per telèfon (972 412 777), per correu electrònic (info@museudelcinema.cat) o per correu postal a la Fundació (c. Sèquia, 1, 17001, Girona).

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2020 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte