Oriol Malet ens comenta en cinc seqüències A propósito de Llewyn Davis de Joel Coen i Ethan Coen

Cinc seqüències per explicar una obra mestra

Dijous 21 de setembre - 19 h – Museu del Cinema

"Cinc seqüències per explicar una obra mestra" és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió. El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols clau de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió l'il·lustrador Oriol Malet ens comenta en cinc seqüències Inside Llewyn Davis (A propósito de Llewyn Davis) de Joel Coen i Ethan Coen (Estats Units, 2013) 105 minuts VOSE

Nova York, 1961. Llewyn Davis és un jove cantant de folk que viu de mala manera al Greenwich Village. Durant un gèlid hivern, amb la seva guitarra a sobre, sense casa fixa i gairebé sense diners lluita per guanyar-se la vida com a músic. Sobreviu cantant a bars i cafès, però, sobretot, gràcies a l'ajuda d'alguns amics que el deixen dormir al sofà. De cop i volta, decideix viatjar a Chicago per fer una prova amb el magnat de la música Bud Grossman.

Inscripció prèvia: obligatòria. Entrada: gratuïta. Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2023 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte