XVI Mostra de Cinema Africà. Makongo

Àfrica amb ulls africans

Divendres 26 de febrer - 19 h – Museu del Cinema

Arribem a la setzena edició de la mostra de cinema africà. La mostra ofereix a l'espectador una sèrie de materials inèdits que mostren el continent africà a través dels ulls i les càmeres dels seus directors. Quatre sessions que ens permeten descobrir la producció cinematogràfica africana, un cinema abundant, interessant però malauradament massa desconegut.

En aquesta sessió projectem: Makongo d'Elvis Sabin Ngaïbino (República Centreafricana, 2020) 78 minuts VOSE. Documental

El cineasta centreafricà Elvis Sabin Ngaibino explica la història de l'Albert i l'André, dos joves pigmeus de Mongoumba que eren la riota dels estudiants de l'escola, però que ara lluiten contra l'analfabetisme a la seva comunitat. Per combatre aquest fenomen d'exclusió, els dos activistes intenten crear una escola mòbil per educar els nens. A causa de la manca de finançament, els dos herois prefereixen vendre Makongo, unes erugues comestibles molt populars entre els centreafricans, en lloc de recórrer a ajudes estatals o a les ONG.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l’activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 30 persones. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta i la higiene de mans. Es prendrà la temperatura corporal dels assistents abans d’accedir a la sala. Entrada: lliure. Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2020 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte