Docs del mes en línia. Robots (HI.A.I)

Et portem les millors estrenes documentals a casa.

Dijous 5 de novembre - 19 h – Museu del Cinema

Davant la impossibilitat de poder programar de manera presencial la projecció habitual del Docs del mes, us oferim la possibilitat de veure en línia el documental d'aquest mes de novembre.

Hi.AI d'Isa Willinger (Alemanya, 2019) 88 minuts. VOSC

Només cal que us inscriviu a aquest formulari en línia i rebreu de manera automàtica l'enllaç i la paraula de pas per poder veure el documental.

Quan Chuck compra Harmony, la seva futura parella robot, poc s’espera que li agradin els llibres i conversar sobre temes transcendentals. A Japó, el robot Pepper arriba a la llar de l’àvia Sakurai per fer-li companyia, però resulta ser força despistat… Els robots son les noves criatures del planeta terra. Estem preparats per introduir la intel·ligència artificial a les nostres vides?

Des de fa anys que ja treballen als mostradors i recepcions d’empreses, als centres comercials o com a xefs, però ara, humanoides amb intel·ligència artificial s’introdueixen a les nostres llars i a les nostres vides privades. “Amb un IA, has de mantenir una comunicació amb frases curtes i clares”; és el consell que li donen a Chuck quan recull a la seva companya, acabada d’arribar de la fàbrica. Hi, A.I. ens revela com la convivència amb la intel·ligència artificial afectarà les nostres vides i com els robots, en un futur no molt llunyà, en formaran part. Un impressionant testimoni que ens mostra el futur, avui.

No us el perdeu.

Inscripció prèvia: a través d'aquest formulari en línia. L'enllaç quedarà habilitat: el dijous dia 5 de novembre a partir de les 19.00 hores. L'enllaç amb la pel·lícula estarà disponible durant quinze dies a partir d'aquesta data.. Ho organitza: Paral·lel 40 i Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2021 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte