Fantasmagories nadalenques

Fem un espectacle de Fantasmagories amb el "Conte de Nadal" de Dickens

Dissabte 28 de desembre - 11.30 h – Museu del Cinema

En aquest taller recrearem un espectacle de fantasmagories a partir del relat de Charles Dickens "Conte de Nadal". Descobrireu com s'explicaven les històries a través d'imatges animades ara fa dos segles i coneixereu el fantascopi: una autèntica màquina de veure fantasmes i espectres, a la qual l'inventor Robertson va dedicar la seva vida.

Després us explicarem el "Conte de Nadal" de Charles Dickens i haureu de ser vosaltres qui imagineu els personatges i les escenes que dibuixareu i pintareu.

Al final del taller us tocarà representar-lo amb el fantascopi! Una representació que les vostres mares, pares, avis, àvies, germans i germanes podran veure!

Dies: 28 de desembre de 2019 i 3 de gener de 2020. Horari: 11.30 a 13.00 h. Edat: Nenes i nens de 6 a 10 anys. Preu: 3 ¤ i 2 ¤ pels membres del club actors i els titulars de la targeta Girona Cultura. Taller a càrrec de: La Sirga Cooperativa de Serveis Culturals. Inscripcions: A partir del dia 10 de desembre a aquest enllaç. Organitza: Museu del Cinema i Gironamuseus

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2022 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte