Invisibles. Tiempos de amor, juventud y libertad

Mostra de Cinema d’Autor

Dijous 26 d'abril - 19.30 h – Museu del Cinema

Fer visibles els invisibles. Aquesta mostra projecta films de directors que per la seva decidida aposta per un cinema que transgredeix els estàndard comercials de producció no van tenir una distribució massiva més enllà del circuit de festivals. Amb aquestes sessions coneixerem autors que contemplen l'ofici de cineasta des d'una clara vocació artística i convertirem el Museu en un espai alternatiu de projecció des del qual es puguin veure aquestes produccions invisibles.

Tiempos de amor, juventud y libertad (Zui hao de shi guang) de Hou Hsiao-Hsien (Taiwán, 2005) 130 minuts VOSE

Tres èpoques (1966, 1911, 2005) i tres històries, interpretades per la mateixa parella d'actors, Shu Qi i Chang Chen. Un conte sentimental que evoca la triple reencarnació d'un amor infinit.

1966, Kaohsiung - El temps de l'amor: Chen coneix a May, una noia que treballa en els billars on ell sol anar. Juguen una partida i el jove li explica que va a fer el servei militar. De permís, Chen torna per veure-la, encara que ella ja no hi treballa.

1911, Dadaocheng - El temps de la llibertat: Un jove deixa embarassada a una cortesana. El seu pare negocia la seva llibertat, però la madame demana una suma exorbitant. Un altre client s'assabenta del que passa i paga la diferència, tot i estar en contra del concubinat. No trigarà a anar-se'n al Japó a reunir-se amb un revolucionari.

2005, Taipei - El temps de la joventut: Jing, una cantant, és epilèptica i està perdent la visió de l'ull dret. Viu amb una altra dona, Micky. Zhen és fotògraf i viu amb la seva xicota, Blue. Jing i Zhen tenen una relació amorosa d'amagat de les seves parelles.

Aforament: limitat, l'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada Ho organitza: Museu del Cinema.

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2020 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte